Casinospilonline.com’s cookie og privatlivspolitik

Casinospilonline.com benytter sig på de forskellige dele af siden af både cookies, og indsamler anden data, som bliver benyttet i vores analyse af brugeradfærd på siden. Vi vil her opridse, hvad vores cookie – og privatlivspolitik er, og til at begynde med vil vi kort forklare, hvad vi indsamler data til.

– SEO. Søgemaskineoptimering også kaldet SEO er en vigtig ting for Casinospilonline.com, da vi har som erklæret mål at være så synlige som muligt når man søger efter danske casino sider og andet med relevans inden for casinoverdenen. Derfor er vi naturligvis meget interesserede i at se hvordan vores brugere kommer ind på Casinospilonline.com, altså hvilke artikler og sider, som ranker godt. Vi benytter data indsamlet fra vores brugere i vores analyse af siden, med henblik på at optimere siden så meget som muligt

– Sidens brugereffektivitet. Når du benytter dig af Casinospilonline.com vil der blive lagret cookies på din harddisk, som blandt andet har til formål at øge brugerkomforten ved at surfe rundt på siden. Cookies kan hjælpe med til at huske på dine præferencer og foretrukne sider inde på Casinospilonline.com. Derfor vil de lagrede cookies blandt andet medføre kortere indlæsningstid på dine favoritsider.

– Analyse af sidens trafik. Vi benytter data fra vores besøgende til at måle på trafikken på siden, her i blandt hvilke tidspunkter på dagen, der er spidsbelastninger på siden.
Disse tre elementer er altså de primære ting som vi benytter brugerdata til på Casinospilonline.com.

Inde på Casinospilonline.com vil man generelt ikke være tvunget til at afgive ret mange personoplysninger. Vi spørger således aldrig om navne eller om følsomme oplysninger generelt. Det er primært, hvis du aktivt vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev, at du skal afgive lidt personoplysninger, fx i form af din mail, så vi fremover vil være i stand til at sende dig vores nyhedsbrev. Hvis du senere hen vælger at framelde dig nyhedsbrevet igen, vil dine personoplysninger ikke blive gemt. Alle personoplysninger og al persondata, som Casinospilonline.com måtte have vil desuden aldrig blive videregivet til en tredjepart uden udtrykkelig aftale om det foreligger. Af samme årsag kan vi også garantere for, at ingen af de personoplysninger som der måtte blive indsamlet som data på Casinospilonline.com vil blive misbrugt, videregivet eller på anden måde brugt på uetisk vis. Såfremt, at der ligger en konkret aftale mellem bruger og Casinospilonline.com kan oplysningerne videregives, men det er ikke normal praksis inde på Casinospilonline.com, og er derfor primært meget sjældent aktuelt.

Vi tager intet ansvar for privatlivspolitik på vores udgående links

På Casinospilonline.com kan man finde en masse udgående links, altså links der leder ind på andre hjemmesider. Vi tager intet ansvar for hvordan eventuelle persondata bliver håndteret inde på disse, da vi ikke selv administrerer disse sider, og ingen indflydelse har på dem. Det er man nødt til at være opmærksom på, når man benytter sig af Casinospilonline.com. Det er primært de forskellige danske casino sider, danske poker sider og danske betting sider, som vi linker ud til, og for at blive informeret om deres individuelle privatlivspolitikker er du nødt til at læse nærmere inde på deres respektive hjemmesider, hvis du ønsker at blive fuldt ud informeret om det.

Cookies på Casinospilonline.com

På Casinospilonline.com vil der blive lagret cookies på din harddisk når du besøger siden, og disse cookies bliver primært brugt til at være med til at fastslå din adfærd inde på siden. Vi bruger cookies til at fastslå din adfærd inde på siden, og det kan være et af værktøjerne til at målrette annoncer, der er tilpasset dig. Hvis du vælger at klikke på eventuelle annoncelinks, så vil det ligeledes blive registereret. De cookies vi har på hjemmesiden vil ikke have nogen indflydelse på din brugeroplevelse af siden, og der er store chancer for, at du slet ikke lægger mærke til, at siden benytter sig af cookies når du surfer på den. De lagrede cookies fylder desuden så lidt, at det formentlig aldrig er noget som vil gå ind og optage så meget plads på din harddisk, at du vil opdage det.

Generelle informationer om cookies?

Cookies er små bidder af data, som man i dag vil lagre på sin harddisk når man surfer på de fleste hjemmesider på internettet. De bliver brugt på blandt andet at huske passwords, fastlægge adfærd på siderne og målrette annoncer og lignende til dig når du surfer på nettet. I mange tilfælde er cookies med til at optimere brugeroplevelsen af hjemmesider, blandt andet ved at nedsætte indlæsningstider og som før nævnt at huske passwords. Den kan altså hjælpe ens computer til at huske hjemmesiden næste gang man besøger den. Det er dog ganske let at slette de lagrede cookies, hvis man ikke ønsker, at de skal ligge på ens harddisk. Ved at gå ind på www.minecookies.org kan man finde både vejledninger til hvordan man kan slette alle de eksisterende cookies som man igennem tiden har lagret når man har surfet rundt på forskellige sider, og man kan finde en dansk casino guide til, hvordan man fremover helt kan undgå cookies. Det er dog ikke nødvendigvis anbefalelsesværdigt at gøre, fordi det kan gøre selve brugeroplevelsen af de forskellige sider ringere. Derfor kan det godt svare sig at tænke det igennem før man helt vælger at frasige sig cookies.

Kontakt os ved yderligere spørgsmål

Hvis du sidder tilbage med yderligere spørgsmål angående privatlivspolitikken hos Casinospilonline.com, eller hvis du ikke føler at spørgsmålene besvarede det tydeligt nok, er du altid meget velkommen til at rette henvendelse til os, og så skal vi bestræbe os efter at svare efter bedste evne. Du kan således altid sende en mail til os på info@casinospilonline.com, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi behandler alle forespørgsler seriøst, og svarer så godt vi kan på alt du måtte spørge om indenfor vores cookie- og privatlivspolitik. Hvis du er mere interesseret i at læse mere om lovgivningen på området, vil vi anbefale dig til at læse mere om Persondataloven, som ligger til grund for de fleste privatlivspolitikker. Den finder du inde på dette link

X

Sign Up here

Signup up for our newsletter
Send
Thank you for subscribing